Chaletpark Siësta 1

België, Antwerpen, Lille
vanaf599


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Chaletpark Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark met strak aangelegde asfaltwegen waar links en rechts dezelfde accommodaties kort op elkaar zijn geplaatst. Nee; dit vakantiepark onderscheidt zich in het karakter dat gedurende vele jaren is gevormd waarbij de natuur altijd centraal heeft gestaan. Nagenoeg alle caravans en chalets zijn in particulier bezit en heeft men, op ruime kavels en tussen de prachtige bomen, een eigen “thuis” gecreëerd.

Op het park zijn diverse faciliteiten waarbij met iedereen rekening is gehouden. Bent u tijdens de vakantieperiode te gast op Chaletpark Siësta, dan worden er door een animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Eén van de locaties van de activiteiten is “La Cantina”. Deze gezellige Tapasbar ligt aan de rand van het vakantiepark en is van vrijdag t/m zondag een leuke plek voor een hapje en een drankje. Het buitenterras, met zicht op de speeltuin, biedt op mooie dagen uitkomst. Misschien wel de meest veelzijdige faciliteit is; het bos! Aan de achterkant van het park ligt het begin van een enorm netwerk aan fiets-, wandel en mountainbikeroutes. Natuurlijk is het voor de wat oudere kinderen ook een geweldige plek om te spelen.

Hoewel Chaletpark Siësta misschien de indruk wekt dat het afgelegen is, is dit absoluut niet het geval. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het centrum van Lille dat op slechts 1,5km. ligt. Absolute aanraders voor uitstapjes zijn bijvoorbeeld pretpark Bobbejaanland (ca. 18km.), subtropisch zwembad Netepark (ca. 13km.), de prachtige stad Antwerpen (ca. 35km.) of Brouwerij Westmalle (ca. 14km.).

Met al deze mogelijkheden is het fijn om te weten dat de enthousiaste eigenaren van Chaletpark Siësta voor u een heerlijke, ontspannen uitvalsbasis hebben bewaard.


close