Resort De Kempen 7

België, Antwerpen, Mol
vanaf406


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Net over de Belgisch-Nederlandse grens, ligt midden in het groen van de Antwerpse Kempen, Resort de Kempen. Het centrum van Mol ligt op ca. 6 km.

Op het grote resort is voor iedereen, van jong tot oud, van alles te beleven. Er is een grote recreatieplas met zandstrand en diverse speeltoestellen, zowel in als om het het water. Er kunnen fietsen worden gehuurd. Bij slecht weer kunt u met het hele gezin genieten in het overdekte zwembad. Voor de kids is er tevens een indoor speelpaleis. Voor volwassenen zijn er enkele wellness-faciliteiten, zoals een sauna en een Turks stoombad. Er is een eetcafé, een supermarkt, diverse speeltuinen, een recreatieprogramma en nog veel meer.

De omgeving leent zich uitstekend voor diverse activiteiten en om er lekker op uit te trekken. Er zijn vele wandel- en fietsroutes en voor de liefhebber zijn er vismogelijkheden. Ook voor de liefhebbers van shoppen, goede restaurant, gezellige terrasjes en cultuur komen in de omgeving aan hun trekken. Steden als Antwerpen (65 km.), Leuven (75 km.), Hasselt (45 km.), Eindhoven (40 km.), 's-Hertogenbosch (70 km.) en Maastricht (70 km.) zijn goed te bereiken. Ook zijn er diverse attractieparken in de buurt; Bobbejaanland in Lichtaart (26 km.), Toverland in Severum (76 km.), De Efteling in Kaatsheuvel (57 km.) en Plopsa Indoor in Hasselt (46 km.) zijn slechts enkele voorbeelden.

Een mooie omgeving met voor ieder wat wils!


close