Belvilla-

Verblijfpark Breebos 1

België antwerpen Rijkevorsel

  • 4
  • 2
Verblijfpark Breebos 1

    Verblijfspark Breebos is een groot vakantiepark op slechts 39 km. van Antwerpen. Als u van de rijksweg naar het vakantiepark rijdt, verwacht u niet dat uw vakantieverblijf in het groen zal plaatsvinden. U rijdt namelijk "door" een groot winkelcentrum met diverse winkels. Hier kunt u overigens goed terecht voor zowel uw dagelijkse boodschappen als funshoppen. Het vakantiepark zelf bevindt zich in het groen van de Antwerpse Noorderkempen, ook wel de groene parel van België genoemd.

    Aan faciliteiten geen gebrek op Verblijfspark Breebos. Indien u geen zin heeft om te koken is er een restaurant en een cafetaria. Voor de waterpret is er een recreatieplas met uitgestrekt zandstrand. Hier is het heerlijk vertoeven voor het hele gezin. Bent u meer van de zwembaden? Dan kunt u terecht in het openlucht zwembad met peuterbad, ligweide en cafetaria. Voor nog meer waterpret kunt u gebruik maken van de roeivijver met waterfietsen. Voor de jongere kinderen is er ook meer dan voldoende te doen. Zo zijn er springkastelen, een air-trampoline, een grote speeltuin en tafelvoetbal. Bij slecht weer kunnen zij hun hart ophalen in de grote indoor speeltuin.

    In de omgeving is ook meer dan voldoende te doen. We noemden al even het grote winkelcentrum. Voor de natuurliefhebbers zijn er mooie fiets- en wandelroutes in deze mooie bosrijke omgeving. Er zijn diverse steden in de omgeving die u vanaf Verblijfspark Breebos prima kunt zoeken. We noemden al Antwerpen (39 km.), maar ook Turnhout (11 km.) en de Nederlandse steden Tilburg (41 km.) en natuurlijk Breda (33 km.) zijn prima te bereiken. Alle steden hebben een geheel eigen karakter, maar beschikken alle over leuke restaurants, terrasjes, winkels en cultuur.

    Verblijfspark Breebos, de ideale bestemming voor het hele gezin. Fijne vakantie!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Rijkevorsel

    WeatherAPI.com