Baalse Hei 2

België, Antwerpen, Turnhout
vanaf405


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Gelegen midden in het natuurgebied de Antwerpse Kempen, is het vakantiepark Baalse Hei een prachtige locatie. Het karakter van de omgeving is volledig terug te vinden op het park zelf. Het is ruim opgezet, er is veel beschutting en verschillende natuurlijke waters waaronder een zwem-, vis- en roeivijver. Een wandeling zonder het vakantiepark te verlaten is al prachtig. Daarbij zijn er op het park diverse voorzieningen te vinden zoals speeltuinen, sportvelden en een gezellige taverne voor een snelle of uitgebreide hap. Vanzelfsprekend worden hier ook de bekende streekbieren Trappist en Corsendonk geschonken.

De omgeving is een lust voor wandel- en fietsliefhebbers. In dit natuurgebied heeft u de keuze uit zo'n 50 verschillende fietsroutes waarvan er een tiental langs vakantiepark Baalse Hei lopen. De stad Turnhout is eigenlijk de kleine variant van Antwerpen. Een korte, maar mooie fietstocht van slechts 8km. brengt u tot in het centrum waar historische bezienswaardigheden zijn en vele, gezellige horeca voorzieningen op u wachten. Antwerpen zelf is op slechts 50km. ook goed bereikbaar.

Voor natuurliefhebbers met uiteenlopende wensen is Baalse Hei een ideale bestemming voor een actieve, maar ontspannen vakantie.


close