GoedBelvilla7.8

Domaine Golden Lakes Village 4

België henegouwen Froidchapelle

  • 8
  • 4
Domaine Golden Lakes Village 4

    Domaine Golden Lakes Village is een vakantiepark in het hart van de Belgische Ardennen. De regio biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes, zoals Chimay (15 km) waar het beroemde trappistenbier wordt gebrouwen, de grotten van Neptune in Couvain (21 km) of het natuurreservaat van La Buissière (28 km). Maar ook een dagje Lille of Brussel behoort zeker tot de mogelijkheden! Het vakantiepark ligt aan de oever van het meer Plate Taille, welke behoort tot één van de 5 meren van l'Eau d'Heure, het grootste aangelegde watergebied van België. Op de 5 meren zijn allerlei watersporten mogelijk, zoals jet-ski, waterskiën, surfen, zeilen, waterfietsen en natuurlijk zwemmen!

    Daarnaast vindt u op zo'n 200 meter van het vakantiepark vele faciliteiten, als een zwemparadijs met zwembad, kinderbad, waterkanon, zwemmen tegen de stroom in, speelterreinen, een wellness, bar-restaurant, tennisbanen, squashzalen, duik-, zeil- en waterski-club.

    De vrijstaande of geschakelde villa's zijn rondom de waterpartijen gebouwd, waardoor een sfeer van ontspanning en rust wordt gecreëerd.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Froidchapelle

    WeatherAPI.com