Zeer goedBelvilla8.5

Amel 1 2 En 3

België luik Amel

  • 27
  • 9
Amel 1 2 En 3

    Deze voormalige molenaarswoning bestaat uit drie appartementen die elk afzonderlijk gehuurd kan worden onder de codes BE-4770-10, BE-4770-11 en BE-4770-15. Ze zijn in het zelfde huis gevestigd en vormen tezamen een ideale groepswoning voor 27 personen. Enerzijds kunnen drie groepen van negen personen nog een groot deel van hun privacy behouden. Ieder appartement is namelijk volledig zelfvoorzienend, terwijl je anderzijds veel samen doet. In de mooie tuin met kinderspeeltoestellen kan iedereen samen komen. Er is tegenwoordig een trap die vanuit één van de appartementen direct naar de tuin leidt en er hoeft niet meer omgelopen te worden.

    Het groepshuis is een goede uitvalsbasis voor allerlei recreatiemogelijkheden, zoals skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen en zeilen. Het wandelpad in Heppenbach is een echte aanrader. Mocht het weer minder goed zijn, dan kun je naar de binnenspeeltuin in Malmedy. Verder is er in St. Vith een gratis buitenspeeltuin te vinden.

    Leuk is een bezoekje aan het chocolademuseum van Jaques, met bijbehorende chocoladefabriek. Hier kun je vanaf de loopbrug boven de productiehal de chocolademakers aan het werk zien, zonder ze te storen. Hier worden de verrukkelijke chocoladeproducten van Jacques geproduceerd.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Amel

    WeatherAPI.com