Puits Saint-Jean

België, Luik, Aubel
vanaf1003


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Zeer mooi gerenoveerd domein gelegen in het hart van een typisch en rustig dorpje van "land van Aubel". In 2019 hebben verschillende verbouwingen plaatsgevonden die de gîte een nieuw leven hebben ingeblazen, zoals een sauna, een tweede badkamer, schilderwerkzaamheden en ook het interieur is opgefrist.

Geniet van het buitenzwembad dat zich in de tuin van de eigenaren bevindt (buren). Het zwembad is 's morgens en 's middags geopend. Het zwembad is voor privégebruik beschikbaar tijdens de aangegeven tijden. Kom in de herfst het fruit plukken in de boomgaarden van de eigenaren. Kastanjes, appels, noten om je immuunsysteem een ??boost te geven als de winter nadert ... je kunt zelfs van je oogst een heerlijke cake maken in hun restaurant naast de deur!

De gîte ligt in het charmante dorpje Sint-Jansrade met typische stenen huisjes en een mooi uitzicht over de groene heuvels. De omgeving is perfect geschikt voor wandelingen, mountainbike- en paardrijtochten. Op kort rijafstand bevinden zich de steden Luik en Maasticht. Let op: tijdens de laatste twee weekenden van augustus vindt normaal gezien het jaarlijkse dorpsfeest precies naast het vakantiehuis plaats. U kunt dan last hebben van wat lawaai, maar het is altijd een heel gezellig feest en zeker de moeite waard voor liefhebbers van lokale feesten.

Er staan 4 fietsen gratis voor u ter beschikking.
Yogalessen op aanvraag in uw vakantiehuis
Halfpension op aanvraag


close