Zeer goedBelvilla8.6

Sur L'Amblève

België luik Aywaille

  • 6
  • 2
Sur L'Amblève

    Warm en comfortabel in de winter, zonnig en met veel buitenruimte in de zomer: zo kun je deze plek het beste samenvatten. Het feit dat het een chalet is, zegt al veel over de sfeer die je binnen tegenkomt. Alles is uiteraard gemaakt van hout, waardoor deze plek vol warmte is. Maar deze warmte kan ook afkomstig zijn van de houtkachel, die je goed verwarmt als de sneeuw buiten valt.

    In de zomer en de lente is de sfeer identiek, maar je hebt ook een grote tuin tot je beschikking om te genieten van de zon tussen de bergen of op het grote terras dat langs beide kanten van het huis loopt. En aangezien het overdekt is , je kunt er zelfs van genieten als het weer niet zo goed is.

    De eigenaren van het huis verhuren ook BE-4920-58, 50 meter verderop. Bent u met een grotere groep, dan kunt u de twee woningen dus samen huren, met behoud van ieders privacy.

    U kunt zich ook inschrijven voor allerlei buitensporten bij de eigenaren. De omgeving is erg heuvelachtig. De grotten van Remouchamps zijn zeker een bezoek waard, maar ook Durbuy is snel bereikbaar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Aywaille

    WeatherAPI.com