UitstekendBelvilla9.5

Le 3d

België luik Dalhem

  • 6
  • 3
Le 3d

    Design, raffinement en originaliteit. Alleen deze drie woorden kunnen dit atypische vakantiehuis beschrijven, gelegen in het dorp Warsage (Dalhem), aan de noordkant van de regio. U bevindt zich slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens in het hart van een prachtig heuvelachtig landschap, omzoomd door boomgaarden.

    Het villa biedt twee een grote woonkamers die baaden in het licht. Er zijn twee keuken voorzien van luxe apparatuur, meubels ontworpen door lokale ambachtslieden en dit alles in een 'loft'sfeer, die doet denken aan de stijl van New York of Parijs. De drie slaapkamers hebben een eigen badkamer met een grote inloopdouche van steen. Matrassen en bedlinnen zijn van hoge kwaliteit (badjassen inbegrepen).
    Let op: de tuin wordt pas juni 2019 klaar zijn, het gazon moet nog groeien!
    De eigenaar helpt u graag bij het ontdekken van goede lokale adresjes en biedt, al naar gelang uw wensen, diverse diensten aan, zoals ontbijt, catering, lokale producten, etc.

    Het omliggende platteland is prachtig en u kunt mooie wandelingen maken. Vergeet niet het dorp Aubel te bezoeken, 'lijn 38' te fietsen, een dag door te brengen in Maastricht (20 km) of Aken (30 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Dalhem

    WeatherAPI.com