La Fausse Epine

België, Luik, Lierneux
vanaf560


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit vakantiehuis is gelegen aan het einde van het kleine gehucht Baneux, iets verder stopt de weg en gaat verder over bospaden.

De ruime woning bevindt zich aan het ene uiteinde van een oude boerderij, zorgvuldig gerenoveerd, waarvan het centrale deel een schuur is; het andere uiteinde wordt af en toe bewoond door de eigenaren. Bij de renovatie is er zorg voor gedragen om een ??maximum aan oude elementen te behouden en dit te verzoenen met een bijdrage van het nodige comfort. De inrichting van het huisje is eenvoudig en rustiek. Het geheel is goed verzorgd. Tuin met tuinmeubelen en barbecue.

Mogelijkheid tot talrijke wandelingen (bewegwijzerd), te voet, per fiets of mountainbike, en - in het seizoen - langlaufen ter plaatse of op de sporen van Lierneux of bij de Baraque de Fraiture. Andere sportieve activiteiten mogelijk in de regio: tennis, zwemmen, paardrijden, golf, ..

Let op: Alle feiten met betrekking tot nachtelijk geluid en geluidshinder zijn volledig verboden. Vuurwerk is natuurlijk totaal verboden.


close