Très Belle Habitation à Lierneux Pour 9 Adultes

België, Luik, Lierneux
vanaf708


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit vakantiehuis met een mooie tuin, een prachtige omgeving en tal van faciliteiten. Het is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur.

In de groene omgeving kun je wandelen (GR-paden nabij), mountainbiken (route 12 en 13 zijn aan te raden) en fietsen via de schitterende routes langs prachtige uitkijkpunten, bijvoorbeeld via het nabijgelegen dorpje Banneux. Wandel- en fietskaarten zijn te verkrijgen bij het informatiebureel van Lierneux. De leuke stadjes Durbuy, La Roche en Ardenne, Vielsalm, Houffalize en Achouffe liggen op ongeveer 30 min. rijden en in de winter kun je je vermaken in het wintersportparadijs van Monty (900 m van het huis). Supermarkten bevinden zich op 15 min. rijden en er is een bakker op 100 m lopen. Er wordt veelvuldig Nederlands gesproken in de omgeving.

Na een wandeling of fietstocht kun je heerlijk opwarmen dankzij de pelletkachel en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor de auto en de keuken is voorzien van alle gemakken. 's Zomers vermaken de kinderen zich in de zandbak of op de schommel terwijl jij geniet van een potje biljarten.


close