Zeer goedBelvilla8.4

La Résidence

België luik Malmedy

  • 20
  • 9
La Résidence

    Prachtige, zeer luxe vakantievilla voor grote groepen met binnenzwembad en relaxruimte, gelegen bij het schitterende natuurgebied de Hoge Venen. Ideaal voor een onvergetelijk familie-uitje of voor teambuilding!

    Deze villa nabij Malmédy is ideaal voor wie op zoek is naar comfort dat vergelijkbaar is met dat van een 4 of 5 sterren hotel. Er zijn verschillende zitruimtes, een grote eetruimte met een eettafel voor maar liefst 20 personen en een volledig ingerichte luxe keuken. U heeft de beschikking over een groot binnenzwembad, een relaxruimte met sauna en fitnessapparaten en buiten is een groot terras met barbecue en een tafeltennistafel aanwezig. Op aanvraag kan de eigenaar de dagelijkse schoonmaak en het opmaken van de bedden voor u regelen.

    De regio biedt veel wandel- en mountainbikeroutes en er is meer dan 60 kilometer aan langlaufpistes te vinden. Vanaf het dorp Bévercé kunt u een prachtige wandeling maken door de Warche vallei tot aan de stuwdam van Robertville. Vlak voor het meer van Robertville vindt u het romantische kasteel van Reinhardstein. Ook het plaatsje Spa met thermale baden en casino en het plaatsje Coo met watervallen en pretpark Plopsacoo zijn het bezoeken waard.

    Deze vakantievilla is vooral ingericht op het ontvangen van families en zakelijke gezelschappen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Malmedy

    WeatherAPI.com