Zeer goedBelvilla8.4

Les Pâturages 2

België luik Malmedy

  • 14
  • 5
Les Pâturages 2

    Deze ruime vakantiewoning is landelijk gelegen in de Ardennen. U heeft onder andere de beschikking over een mooie leefruimte, meerdere slaapkamers met badkamers, een (gemeenschappelijke) recreatieruimte met biljart, speeltoestellen en tafelvoetbal. Na een actieve dag komt u heerlijk tot rust in de relaxruimte, die ingericht is met fitnesstoestellen en een ruime sauna.

    De vakantiewoning ligt vlakbij een hoeve. Hier heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die op een hoeve plaatsvinden. Er zijn onder andere kippen en geiten. 's Winters kunt u hier langlaufen; de langlaufpistes en rodelbanen liggen op loopafstand. De landelijke omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen in het bos.

    In het levendige dorpje Malmédy vindt u diverse gezellige winkeltjes en restaurants. Maar ook de toeristische steden Stavelot, met haar abdij en Robertville en Bütgenbach, met hun prachtige meren waar u diverse watersporten kunt beoefenen, zijn gemakkelijk bereikbaar. Een echte aanrader is ook het kasteel van Reinhardstein dat is gelegen aan het meer van Robertville.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Malmedy

    WeatherAPI.com