Zeer goedBelvilla8.1

Residence Suprême

België luik Marchin

  • 10
  • 5
Residence Suprême

    Verblijf in dit schitterende vakantiehuis in de regio Luik dat is voorzien van een bubbelbad en een infraroodsauna. Je kunt de dagen beginnen met een zelfgemaakt ontbijtje in de aantrekkelijke tuin, alvorens je de regio te voet, met de fiets of met de auto gaat ontdekken. Het vakantiehuis biedt comfortabel plaats aan 2 gezinnen.

    Het centrum van Marchin bevindt zich op slechts 250 m lopen en je vindt er onder andere een supermarkt, voor de dagelijkse benodigdheden. Liefhebbers kunnen een balletje slaan bij het op 10 km gelegen Golf Club de Naxhelet en je kunt gaan paardrijden bij de Manège Ry de Lize (1 km van het verblijf). Het Kasteel van Vierset ligt op 7 km van de woning en leuke plaatsen zoals Namen en Luik liggen op respectievelijk 40 en 45 km afstand.

    Het verblijf beschikt over elegant interieur en tal van faciliteiten. Bereid je favoriete gerechten in de goed uitgeruste keuken of op de gasbarbecue. Dankzij de lounge set en parasols in de tuin kun je zowel in de zon als in de schaduw zitten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Marchin

    WeatherAPI.com