Zeer goedBelvilla8.6

De Sterrenhemel

België luik Sankt Vith

  • 4
  • 1
De Sterrenhemel

    Perfect voor een koppel, prima te doen voor vier personen. Zo zou u deze sfeervolle, geschakelde woning kunnen karakteriseren. Er is één slaapkamer met een groot bed en in de woonkamer staan nog twee eenpersoonsbedden. Met twee personen heeft u hier dus alle ruimte, want er is ook nog een aparte zithoek. En mocht u met meer personen zijn: geen nood, want de eettafel en het servies zijn hierop berekend. Indien u zich afvraagt waar de naam van de woning De Sterrenhemel vandaan komt, doet u dan de gordijnen dicht en alle lichten uit. Dat wil zeggen, alle knopjes op één na. En dan ziet u het vanzelf aan het plafond.

    Er is een klein terras naast de woning, maar dat kunt u alleen bereiken door via het raam te gaan. Voor mensen die slechter ter been zijn is dit dus niet aan te raden.

    De woning is geschakeld met de BE-4783-03. Bent u met een grotere groep, dan kunt u beide woningen huren en toch nog privacy hebben. De woning ligt bijna op de grens van België en Duitsland en is daarmee een ideale basis om veel te ondernemen. Profiteer bijvoorbeeld van de RAVeL fietspaden die u langs schitterende gebieden voeren.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Vith

    WeatherAPI.com