Zeer goedBelvilla8.8

Le Lodge Des Bruyères

België luik Waimes

  • 18
  • 9
Le Lodge Des Bruyères

    Een nieuwkomer in ons aanbod van groepsvakantiehuizen: deze prachtige boerderij is zeer smaakvol en comfortabel gerenoveerd. Het is een feest om uw vakantie door te brengen.

    Deze luxe vakantiewoning heeft die negen slaapkamers en even zoveel badkamers, een ruime woonkamer en eetkamer om met zijn allen te tafelen of gewoon gezellig samen te zijn. Er is een mooi overdekt zwembad (verwarmbaar tot 28 graden), een jacuzzi en een sauna. En als kers op de taart: een bioscoopruimte met 19 comfortabele fauteuils, die eventueel ook gebruikt kan worden als vergaderruimte.

    In de omgeving is van alles te doen, zoals lange wandelingen of fietstochten maken in de prachtige natuur. Enkele toeristische hoogtepunten van de regio zijn het meer van Robertville, het kasteel van Reinhardstein, de folkloristische stad Malmedy of de skiparcours in de buurt.

    Het huis is uitstekend geschikt voor families die hier in alle rust hun rustige vakantie willen doorbrengen. Feesten, partijen en excessief gedrag (bijv. drankmisbruik) zijn ten strengste verboden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Waimes

    WeatherAPI.com