Zeer goedBelvilla8.6

Ol Vich Périr Waimes

België luik Waimes

  • 5
  • 2
Ol Vich Périr Waimes

    Comfortabel appartement in een gerenoveerde, voormalige boerderij in de omgeving van de Hoge Venen.
    Gelegen in het kleine dorpje Ondenval, niet ver van Waimes en van Malmedy, ligt dit comfortabele vakantiehuis voor 5 personen en een huisdier. Het appartement ligt in een voormalige boerderij en is volledig gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op de eerste en twee etage en is van alle gemakken voorzien met een verzorgde woonkamer met een slaapbank, TV en radio en een keuken met oven magnetron en koel-/vriescombinatie. In de omheinde tuin, die je deelt met andere gasten, kun je gezellig BBQ’en of een potje jeu de boules.
    De regio van Waimes is zeer divers maar vooral natuurrijk. De activiteiten in de regio zijn talrijk, je kunt mooie wandelingen maken, paardrijden, vissen of een bezoek brengen aan de gezellige stad Malmedy, dat op 12 kilometer afstand ligt. Malmedy heeft vele attracties in de buurt en wordt dan ook graag bezocht door toeristen. Breng ook eens een bezoek aan de abdij van Stavelot (20 km) of het circuit van Francorchamps (22 km). In de Hoge Venen van de Ardennen heb je gegarandeerd een mooie vakantie vol natuur en cultuur!

    NB: onder de appartementen is een ruimte voor ca. 20 personen, die apart - ook door derden, tijdens uw verblijf - kan worden gehuurd.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Waimes

    WeatherAPI.com