Zeer goedBelvilla8

Bertogne

België luxemburg Bertogne

  • 8
  • 4
Bertogne

    Deze vakantiewoning ligt rustig in het dorpje Bertogne, in het hart van de Ardennen. De woonkamer beschikt over een houtkachel die sfeer en warmte brengt in de koude wintermaanden. In de zomer kunt u gebruik maken van de barbecue op het terras. In de bijbehorende, grote tuin zijn een glijbaan, een schommel en een zandbak. Kinderen kunnen hier hun lol op.

    Het huis bevindt zich in de attractieve driehoek van de toeristische steden Houffalize, Bastogne en La Roche. In deze streek waar bossen en golvende weilanden elkaar afwisselen, kunt u prachtige wandeltochten maken. Op circa 15 km afstand ligt het stuwmeer Nisramont. Of beklim de uitkijktoren van Nadrin met als beloning een schitterend uitzicht. Het kasteel van La Roche is een bezoek waard.

    In Bastogne kunt u heerlijk winkelen of wielrenners aanmoedigen tijdens de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik. Houffalize, dat ook op deze wielerroute ligt, is zeer geliefd bij mountainbikers. Jaarlijks wordt in augustus de Chouffe Marathon Mountainbike gehouden ter gelegenheid van de brouwerijfeesten. Hieraan nemen een zeshonderdtal terreinfietsers deel, die een route afleggen van 60, 90 of 120 km.

    De vakantiewoning biedt faciliteiten voor mensen met een mobiele beperking.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bertogne

    WeatherAPI.com