Zeer goedBelvilla8.9

La Tour De Daverdisse

België luxemburg Daverdisse

  • 30
  • 13
La Tour De Daverdisse

    LET OP: Tot en met 24 juni 2021 kan de woning geboekt/betrokken worden voor / met max. 1 gezin en daarnaast max. 4 buitenstaanders. (Kinderen tot 12 niet meegerekend)

    Dit prachtige vakantiehuis in België is voor maar liefst 34 personen geschikt en is voorzien van een open haard. Er zijn 13 slaapkamers, waardoor je gemakkelijk met de gehele familie dit vakantiehuis kunt bezoeken.

    Begin de ochtend met een heerlijke frisse wandeling in het bos, dat op 100 m van de accommodatie gelegen is. Het centrum van Daverdisse vind je op 400 m afstand en er is een supermarkt te vinden op 12 km van het verblijf.

    Als je niet uit eten wenst te gaan, kan je in de keuken zelf een diner bereiden voor jouw gezelschap. De badkamer is voorzien van onder andere een douche en een wastafel. Het terras is overdekt en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en een barbecue. de auto kan je parkeren op de parkeerplaats.

    Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar verschillende leuke bezienswaardigheden in de omgeving van het verblijf. De dichtstbijzijnde bushalte ligt 1000 m verderop.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Daverdisse

    WeatherAPI.com