Zeer goedBelvilla8.6

Cosy House

België luxemburg Durbuy

  • 12
  • 6
Cosy House

    Dit vakantiehuis is erg gezellig en knus. U kunt hier met de hele familie het hele jaar door heerlijk genieten van de bijzondere faciliteiten voor jong en oud. Naast een mooi uitgeruste wellness met sauna, een infrarood cabine en een buitenjacuzzi waar de volwassenen zich volop kunnen ontspannen, is er voor de jongeren en kinderen van alles te doen zoals een mooi ingerichte speelkamer met tafelvoetbal, biljart en darts.

    De moderne inrichting past goed bij de stijlvolle architectuur van de woning, waar door het mooie kleurgebruik een ruim, modern en comfortabel interieur toch erg gezellig en knus overkomt. De zes slaapkamers hebben ieder een eigen luxe badkamer. De woonkamer beschikt over een open haard. De eigenaar heeft tevens traphekjes geplaatst bij de trappen van elke etage voor de veiligheid van de kleinere kinderen.

    Het huis ligt op 8 kilometer afstand van Durbuy in België, het kleinste stadje ter wereld. Ook ligt het niet ver (4 kilometer) van Wéris (bekend om de dolmens). In de omgeving zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden, zoals wandel- en mountainbikeroutes (vanaf het huis), paardrijden, golfen en kajakken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Durbuy

    WeatherAPI.com