Zeer goedBelvilla8.1

La Gentilhommière

België luxemburg Fauvillers

  • 9
  • 3
La Gentilhommière

    Uiterst gezellig vakantiehuis, in de natuur aan de rivier de Sûre op enkele kilometers afstand van het hertogdom Luxemburg. Dit vakantiehuis bevindt zich op een perceel van 2,5 hectare en is bijzonder smaakvol ingericht.

    Het huis heeft een gezellige zitruimte met open haard die grenst aan de mooie open keuken met eettafel voor 8 personen. Er is een luxe badkamer met ligbad aanwezig en voor de kinderen is er een speelruimte waar een tv staat. Vanuit de woning heeft u een panoramisch uitzicht over de zeer mooie natuurrijke omgeving. In de tuin kunt u genieten van al het groen om u heen, er is een barbecue aanwezig en 's Zomers kunt u zwemmen in de Sûre.

    Er zijn veel natuurlijke en culturele bezienswaardigheden in de regio waaronder prachtige en lange wandelroutes die starten vanaf het huis. Op 200 meter van het huis is een restaurant en een Thalassotherapie centrum te vinden en op 10 kilometer vindt u natuurpark Forêt d’Anlier. Het "Haute Sûre" meer en de mooie panorama's bevinden zich op ongeveer 20 kilometer afstand. De nabijheid van Luxemburg is ideaal om te winkelen.

    Onze vakantiehuizen zijn vooral ingericht op het ontvangen van gezinnen en families.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Fauvillers

    WeatherAPI.com