Zeer goedBelvilla8.8

Le Grain D Orge

België luxemburg Libin

  • 8
  • 4
Le Grain D Orge

    Zoekt u een huis om met familie of vrienden te verblijven? Dit rijtjeshuis, in het centrum van Libin, is van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf.

    Geniet van een drankje op het terras in de zon terwijl u rustig wacht op de barbecue.

    De wandelroutes in de omgeving van het huis, leiden naar de vallei van de Lesse en naar het natuurgebied les Troufferies, en naar andere natuurlijke en historische bezienswaardigheden.

    Op 5 kilometer afstand nodigt het Euro Space Center u uit om een dagje met uw hoofd in de sterren door te brengen en het heelal en de impact ervan in ons dagelijks leven te ontdekken.

    Sinds 1984, vindt u in het dorpje Redu "Het Boekendorp" vele boekenwinkels die het hele jaar door of het weekend geopend zijn en is absoluut de moeite waard. Elke boekenwinkel heeft zijn specialiteit. Ook is er een atelier voor fabricage van papier, een ander voor het binden, cadeauwinkeltjes, tijdelijke exposities, een poppentheater, en cafés en restaurants.

    Ontdek op tien kilometer afstand Saint-Hubert, de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur. Bij het Nationaal Zweefvliegcentrum kunnen de echte avonturiers zweefvliegen, de ideale gelegenheid om de groene omgeving vanuit de lucht te bewonderen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Libin

    WeatherAPI.com