Zeer goedBelvilla8

Domaine De Barbouyons

België luxemburg Libin

  • 50
  • 20
Domaine De Barbouyons

    LET OP: Tot en met 24 juni 2021 kan de woning geboekt/betrokken worden voor / met max. 1 gezin en daarnaast max. 4 buitenstaanders. (Kinderen tot 12 niet meegerekend)

    In het geklasseerde dorpje Sechery ligt het prachtige huis Domaine de Barbouyons. Het vakantiehuis koppelt grootsheid en schoonheid probleemloos aan elkaar. Elke ruimte houdt rekening met de dynamiek van grote groepen. De enorme keuken zou door het open karakter best weleens ‘the place to be’ kunnen worden. De ruimte waar de eettafels staan, is zo ingericht dat het tafelen met zijn allen onvergetelijk en uniek wordt. Tenslotte biedt de woonkamer plek voor het hele gezelschap. Het labyrint aan gangen naar de mooie slaapkamers en badkamers is heel bijzonder door de details, de verlichting en vormgeving.

    De tuin is ruim in terrasvorm en door bossen omringd. Het privé domein bezit diverse karaktervolle plekken: er is een boven- en een beneden gelegen tuin en er zijn diverse terrassen rondom het gebouw op verschillende hoogtes. Er zijn rotspartijen, grasvlaktes, een bos met ondoordringbaar struikgewas en er is zelfs een rivier gevoed door vers bronwater ontsproten op het domein zelf. Beneden is een heus kinderdorp gecreëerd en er is een overdekt paviljoen met barbecue en een trapje naar het water om pootje te baden of te zwemmen. Vanuit deze twee hectare grote tuin vertrekken zowel boven als beneden diverse wandelingen.

    Het maximale aantal personen van 60 personen is definitief en mag ook niet tijdelijk overschreden worden door bijvoorbeeld overdag gasten uit te nodigen. Het is niet toegestaan overlast voor de omgeving te veroorzaken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Libin

    WeatherAPI.com