UitstekendBelvilla9.2

Villa Al Bounire

België luxemburg Manhay

  • 20
  • 8
Villa Al Bounire

    Villa Al Bounire is een authentieke jachtvilla in een adembenemende ambiance aan de rand van Dochamps, 90 km van Maastricht en 8 kilometer van La Roche en Ardennes.

    Al Bounire was tot midden jaren negentig de jachtvilla van een Belgische, adellijke familie. De vele jachttrofeeën sieren nog steeds de muren. De villa is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien zonder de authentieke sfeer aan te tasten. U voelt zich hier meteen thuis. De grote Siematic keuken is een droom voor menige kok. Aan de achterzijde van dit landhuis is een terras met tuinmeubelen, jacuzzi, parasol en barbecue. Hier kunt u heerlijk genieten van het park, waarin een jeux des boulesbaan is aangelegd.

    Dit prachtige landhuis (420 m2) met een eigen park van 3 ha heeft een schitterend uitzicht op de bosrijke omgeving Dochamps. De uitgestrekte bossen nodigen uit tot paardrijden, wandelen en fietsen. Voor rustzoekers is dit dé plaats. Dochamps met zijn landelijke karakter ligt op 560 m hoogte in het hart van de Ardennen waar voor iedereen iets te beleven valt.


    Bijzonderheden:
    De villa leent zich uitstekend voor gelegenheden als familiefeesten, reünies, lange vakanties, golfweekenden en bedrijfsuitstapjes. Goede catering aan huis is mogelijk.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manhay

    WeatherAPI.com