GoedBelvilla7.8

Tournedos

België luxemburg Vielsalm

  • 7
  • 2
Tournedos

    In deze woning wordt optimaal geprofiteerd van het intieme karakter dat het puntdak biedt. In tegenstelling tot bij de meeste woningen, zijn de slaapkamers hier op de begane grond en de woon/eetkamer en de keuken op de eerste verdieping. Hierdoor brengt u juist die gezellige maaltijden en avonduurtjes op deze sfeervolle manier door. En dat vrijwel alles in hout is uitgevoerd, draagt alleen maar bij aan dat warme karakter.

    U heeft bijna geen reden meer om naar buiten te gaan. De woning deelt een ingang met de naastgelegen woning, maar is verder volledig zelfstandig en afsluitbaar. Door die gezamenlijke ingang, is de combinatie van beide woningen ideaal voor grotere groepen, die toch nog wat meer privacy willen.

    Op hooguit 50 meter afstand heeft de eigenaar van de woning een restaurant, waar o.a. de biefstuk van zijn eigen veestapel, het Sallers rund, wordt geserveerd.

    Ennal behoort tot de gemeente Vielsalm waar er in de omtrek van alles te beleven is, zoals Sunparks, waterfietsen op het meer, Plopsa-Coo, de historische centra van Malmedy en Stavelot en F1-circuit van Francorchamps. De omgeving is rustig en landelijk en daarmee zeer geschikt voor het maken van lange wandelingen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vielsalm

    WeatherAPI.com