Belvilla-

Le Moulin De Baillonville

België namen Somme-Leuze

  • 17
  • 7
Le Moulin De Baillonville

    Deze uniek gerenoveerde watermolen is de ideale locatie voor een familiereünie (17 volwassenen en 3 à 5 kinderen) met binnenzwembad en sauna op 10 min rijden van Durbuy. De watermolen van Baillonville combineert Ardeense authenticiteit met het comfort en de luxe van een moderne vakantiewoning.

    Het centrale punt is de zeer ruime open keuken met eettafel en het aansluitende verwarmde binnenzwembad (6 *4m) met sauna en regendouches. Beiden geven toegang tot het terras en hebben een grandioos uitzicht op de natuurlijke tuin langs het beekje l’Eau d’Heure. Zoekt U meer authenticiteit dan is er een salon van de molenaar met open haard (vanaf september 2022), flatscreen tv en een tafel die gemaakt werd van de oude binnenrad van de molen. Er zijn tevens nog een aparte ruimte voor een biljard en een tafelvoetbal. Wifi is tevens gratis beschikbaar.

    De 7 slaapkamers (2p) hebben elk een eigen badkamer voor optimaal comfort voor de volwassenen. De twee kinderslaapkamers, één met een stapelbed en een één persoons bed en de andere met 3 één persoons bedden en eventueel twee extra uitschuifbedden, delen een badkamer van de ouders. De ruime tuin van 5800m² is natuurlijk gehouden en loopt voor bijna 200m langs het beekje l’Eau d’Heure dat enkele kilometers verder in de Ourthe uitmondt.

    Vrijgezellenfeesten en mannen/jongeren groepen zijn niet toegestaan.
    Drank, eten en balspelen zijn niet toegestaan in het zwembad.
    Binnen mag er niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.
    De installatie van luidsprekers, het gebruik van megafoons en het spelen van versterkte muziek is ten strengste verboden in deze accommodatie.

    OPGELET ! Aankomst enkel mogelijk tussen 15.30 -16.30 uur voor inventaris en uitleg


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Somme-Leuze

    WeatherAPI.com