GoedBelvilla7.6

Le Vieux Moulin 22

België namen Vresse-sur-Semois

  • 22
  • 11
Le Vieux Moulin 22

    Deze oude watermolen dateert uit de 16e eeuw en is geheel gerenoveerd en met stijl ingericht. Het huis biedt een groot binnenzwembad, een sauna en een grote tuin, omheind door een rivier die na 4 kilometer uitmondt in de Semois. Het huis is ideaal voor familiebijeenkomsten of werkbesprekingen.

    Er is een woonkamer met open haard aanwezig en een geheel ingerichte open keuken met groot eetgedeelte. De slaapkamers zijn ruim en er zijn veel luxe badkamers aanwezig. Ook is er een poolbiljart en tafeltennistafel en u kunt heerlijk ontspannen bij het overdekte zwembad of in de sauna. Het huis ligt in een privé vallei met grote tuin met barbecue, een vijver en een rivier.

    De site is geclassificeerd als Natura 2000-gebied, dat is een zeldzame en opmerkelijke natuurlijke omgeving voor flora en fauna typisch voor de regio. De regio biedt maar liefst 51 wandelroutes en 8 mountainbikeroutes in het heuvelachtige landschap. 4 kilometer van het huis is Vresse-Sur-Semois waar u winkels en restaurants kunt vinden en op 6 kilometer ligt Laforet, een van de mooiste dorpen in Wallonië. Ook is er een dierentuin op 14 kilometer en het kasteel van Bouillon ligt 29 kilometer bij het huis vandaan.

    Alleen geschikt voor families of voor werkbesprekingen van bedrijven.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vresse-sur-Semois

    WeatherAPI.com