GoedBelvilla7.7

Residence Blankenberge 1

België west-vlaanderen Blankenberge

  • 2
  • 1
Residence Blankenberge 1

    Residence Blankenberge ligt direct aan de gezellige zeedijk van de gelijknamige, bruisende Vlaamse badplaats. Het wordt slechts door een straatje gescheiden van het brede zandstrand.

    Het gebouw telt 13 etages en biedt plaats aan diverse types studio’s, appartementen en zelfs een heus penthouse.

    Blankenberge wordt omringd door bekende badplaatsen als Knokke, Oostende, De Haan en Westende. Het wordt ook wel de parel aan de Belgische kust genoemd. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten en uitstapjes mogelijk. We noemden al het heerlijke strand, maar er is ook een gezellig jachthaven, de lange Zeedijk, het casino, de vernieuwde pier en natuurlijk de sfeervolle winkelstraten met diverse restaurantjes en terrasjes. Maar ook natuur en cultuur zijn rijk vertegenwoordigd. Steden als Knokke en de werelderfgoed-stad Brugge zijn eenvoudig te bereiken en het bezoeken zeker waard. Voor dierenliefhebbers en kinderen is een dagje Sealife Blankenberge een onvergetelijke ervaring. Een dagje Velodrom behoort ook tot de mogelijkheden.

    U geniet hier met het hele gezin van alle ingrediënten die bij een geslaagde vakantie horen. Of dit nu in de zomer is en u lekker luiert op het strand, of in de herfst tijdens een flinke storm, even lekker uitwaaien.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Blankenberge

    WeatherAPI.com