GoedBelvilla7

Residence Zeebrugge 2

België west-vlaanderen Brugge

  • 6
  • 2
Residence Zeebrugge 2

    Residence Zeebrugge is een modern appartementencomplex, dat in 2016 haar deuren opende. Het ligt aan de rand van Zeebrugge en op slechts 1,4 km van het dichtstbijzijnde strand. Het gebouw telt zes verdiepingen en biedt plaats aan 31 verschillende types moderne appartementen.

    De residence beschikt over een aantal faciliteiten die zeker bij uw kinderen in de smaak zullen vallen. Zo is er een openlucht zwembad en kinderbad (open van medio mei t/m medio september). Er is tevens een speeltuin. Er zijn verder geen faciliteiten. U hoeft zich echter niet te vervelen, de omgeving kent tal van mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils.

    Zeebrugge is een deelgemeente van Brugge. Het is een authentieke vissersstad met een ruim, breed zandstrand. Hier is het prima vertoeven, zonder dat u zij aan zij hoeft te liggen met uw buurman/-vrouw. In het bruisende nieuwe hart van Zeebrugge zijn diverse (vis)winkels en horecagelegenheden, waaronder hippe brasseries aan de Zeedijk, te vinden. Een aanrader is hier visserscafé 't Werfje. Natuurlijk mag een bezoek aan de mooie en gezellige stad Brugge niet ontbreken. Een stadswandeling door de smalle straatjes, of een bezoek aan één van de vele gezellige terrasjes en restaurants zijn zeker de moeite waard. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes langs eeuwenoude grachten, talloze musea, monumenten en vele architectonische hoogstandjes. Brugge, met haar goed bewaard gebleven middeleeuwse flair en de rijke cultuur, is misschien wel één van de mooiste steden in België.

    Bezoek ook eens het mondaine Knokke. U kunt hier ook prima shoppen. Het maritieme themapark Seafront Maritiem ligt op slechts ca. 10 minuten wandelen van Residence Zeebrugge. Hier leert u alles over hoe het er in een wereldhaven of vismijn aan toe gaat. Voor de allerkleinsten is hier ook een piratenspeelparadijs en een ballenbak. Bij mooi weer is een havenrondvaart ook een aanrader. Andere opties voor uitstapjes zijn; het Serpentarium in Blankenberge (6 km.) en Blankenberge Sea Life Center (4,5 km.).

    Residence Zeebrugge bevindt zich buiten het centrum, direct tegenover de (overslag)haven. U heeft alle mogelijkheden binnen handbereik, dus een prima uitvalbasis om dit gedeelte van de Belgische kust te ontdekken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Brugge

    WeatherAPI.com