Recreatiedomein Jabbeke 1

België, West-Vlaanderen, Jabbeke
vanaf620


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit kleinschalige, moderne, in 2019 opgeleverde appartementencomplex staat op het grote Recreatiedomein Het Klein Strand op ca. 1 km. van het centrum van Jabbeke in West Vlaanderen. Hier beleeft u een vakantie vol waterplezier.

Het Klein Strand is een waar waterparadijs voor jong en oud. Er is een grote zwemvijver met diverse waterglijbanen en er is een ondiep badje voor de kleine kinderen. Op de zwemvijver kunt u ook prima waterskiën. Beheerst u deze watersport nog niet, dan kunt u zelfs lessen volgen. Mocht u het wat rustiger aan willen doen, is er een zandstrand waar u kunt relaxen. U kunt tevens skelters huren, petanque spelen of vissen.

Recreatiedomein Het Klein Strand vormt een uitstekend uitgangspunt om het Brugse Ommeland te ontdekken. Dit is een prachtig bosrijk gebied rondom de romantische stad Brugge (13 km.). Het staat bekend om de vele kastelen en de vele mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Brugge zelf is absoluut het bezoeken waard. De middeleeuwse stad kent een rijke historie en biedt veel culturele mogelijkheden aan musea en historische gebouwen. Een bezoek aan het Groeningemuseum, het Gruuthusemuseum, de Basiliek van het Heilig Bloed, het belfort en het Begijnhof mogen niet ontbreken. Een ritje met de paardenkoets of een boottochtje op de beroemde Brugse reien zijn ook aanraders. En natuurlijk zijn er de diverse gezellige restaurantjes, terrasjes en shopmogelijkheden. Een mooie stad die niet voor niets "die Scone" wordt genoemd en als geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. In het Brugse Ommenland zijn diverse kastelen te bezoeken. We noemen; Kasteel van Loppem (16 km.), Domein Tudor (7 km.) en Bulskampveld (20 km.). Ook voor kinderen zijn er diverse leuke dingen te beleven in de omgeving. Pretpark Bellewaerde (60 km.), Boudewijn Seapark (13 km.) en dierenopvangcentrum De Zonnegloed (52 km.), waar geredde in- en uitheemse dieren worden opgevangen zijn de moeite waard. Een andere mogelijkheid om uw dag door te brengen is natuurlijk de mooie Belgische Noordzeekust. Leuke en gezellige badplaatsen als De Haan (13 km.), Oostende (15 km.), Blankenberge (23 km.) en Knokke (31 km.) bereikt u eenvoudig. De stad Gent (52 km.) is ook een bezoek waard.


close