UitstekendBelvilla9.2

Residence Westende 1

België west-vlaanderen Middelkerke

  • 4
  • 1
Residence Westende 1

    Residence Westende ligt midden in het centrum van Westende-Bad in de gemeente Westende, wat op haar beurt weer een deelgemeente is van Middelkerke. Dit is een leuke badplaats aan de Vlaamse kust, met schone stranden en vele mogelijkheden om lekker te ontspannen.

    Residence Westende biedt mooie, comfortabele appartementen. Het gebouw is maximaal drie verdiepingen hoog en wordt omringt door groen. Daar u de auto op de centrale parkeerplaats parkeert, kunnen de kinderen er heerlijk ravotten, of lekker spelen in de speeltuin.

    In de omgeving is ook van alles te beleven. Zo kunt u natuurlijk lekker luieren op het strand, of een flinke strandwandeling maken. Er zijn meerdere wandelroutes. Westende zelf biedt ook voor ieder wat wils. Vroeger was het een mondaine badplaats waar alleen de rijken kwamen. Tegenwoordig is dat anders, maar de grandeur van vroeger tijden is nog wel zichtbaar. Zo is er de mooie Villa Les Zéphyrs, nu een klein museum, en De Rotonde, het Grand Hotel Hotel Belle Vue, het icoon van Westende. Er is tevens een erfgoedwandeling. Deze begint bij Villa Les Zéphyrs en voert langs verschillende mooie, beschermde gebouwen. Ook op culinair gebied bent u hier aan het juiste adres. Van een relatief simpele “moules firtes” tot een twee-sterren maaltijd, het kan allemaal. Voor de sportievelingen zijn er natuurlijk diverse watersportmogelijkheden. Verder kunt u er lasergamen, kickbiken, bowlen en karten zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten in de buurt van Nieuwpoort en Middelkerke.

    Mocht u uw vertier elders willen zoeken, dan zijn steden als Ieper, Oostende en Brugge zeer goed te bereiken. Deze steden hebben alle vele bezienswaardigheden te bieden en hebben een gezellig stadskern met diverse restaurantjes en terrasjes.

    Kortom; een ideale bestemming voor een kindvriendelijke en zorgeloze strandvakantie!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Middelkerke

    WeatherAPI.com