UitstekendBelvilla9

Chalet Charivari Inzell

Duitsland beieren Inzell

  • 6
  • 3
Chalet Charivari Inzell

    Luxe midden in de bergen: Vakantiechalet met eigen sauna en hot tube op een rustige locatie op 650 m boven de zeespiegel i Inzell. Het chalet is liefdevol ingericht en biedt voldoende ruimte voor maximaal zes personen. Een gezellige keuken, ruime badkamers met regendouches en een prachtig design en drie slaapkamers zorgen ervoor dat er genoeg plekken zijn om je terug te trekken en te ontspannen. De sauna is verbonden met de badkamer op de begane grond. Op het aangrenzende terras kunt u verkoeling zoeken na een saunabeurt. Ontspan in het buiten bubbelbad met panoramisch uitzicht.
    Chalet Charivari is omgeven door de lokale Chiemgau en Berchtesgaden Alpen en in de nabijheid van het kuuroord en badpark Inzell (650 m boven de zeespiegel). Beleef het indrukwekkende landschap van Inzell, dat wordt gekenmerkt door een zonnig dal en schilderachtige bergweiden en bergmeren, en geniet van het prachtige panorama op de bergbos- en veenavonturenpaden tijdens een wandeling of een fietstocht. In de winter heeft u hier uitstekende mogelijkheden om te schaatsen en te skiën. De Max Aicher Arena wintersportfaciliteit bevindt zich in het dorp zelf, en de Kesselalmliften in Inzell en de Pommernlift in Adlgaß bevinden zich in de directe omgeving.

    Hoogtepunten:
    WLAN
    Verbruiksafhankelijke energiekosten, bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak inbegrepen in de prijs.

    Activiteiten in de omgeving : De Chiemgauer Alpen liggen direct voor de deur en zijn ideaal om te wandelen en te bergbeklimmen. Ook de Chiemsee, Königssee en Waginger See zijn dichtbij en mogen niet ontbreken in uw dagelijkse plannen. Voor gezinnen is een bezoek aan het zwempark van Inzell met overdekt zwembad, reuzenglijbaan en een eigen natuurlijk zwemmeer de moeite waard. Inzell is ook de overdekte ijsbaan Max Aicher Arena met een 400 m schaatsbaan en een overdekte ijshockeybaan. In de winter zijn de Kesselalmliften in Inzell op 2,5 km afstand en de Pommernlift Adlgaß op 5 km afstand.

    Mobiliteit: Niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inzell

    WeatherAPI.com