UitstekendBelvilla9.4

Oberbuchau

Duitsland beieren Peißenberg

  • 3
  • 1
Oberbuchau

    Houdt u van rust en eenzaamheid? Dan is dit vakantieverblijf echt iets voor u. Dit vrijstaande vakantiehuisje is schitterend gelegen tussen Garmisch-Partenkirchen en München in het mooie Alpenvoorland. Op een rustige plek brengt u uw vakantie door te midden van grazige weiden en bossen. Het huisje ligt op ongeveer 200 meter boven het dal en 2 km buiten de plaat Peißenberg. Het huis heeft een eigen terras met tuinmeubilair.

    Hoog vrijetijdsgehalte: hier vindt u ideale wandelmogelijkheden. Binnen 40 minuten lopen bent u bij de Hohenpeißenberg, waar u het mooiste 360 graden uitzicht in Beieren op de Alpen, de Oberbeierse meren en de kerken en kloosters in de Pfaffenwinkel hebt. Veel meren en zwembaden, bergtreintjes, zomerrodelbanen, winterrodelbanen en activiteiten zoals paragliden, skiën en paardrijden vindt u in de directe omgeving.

    Afstanden met de auto: München 1 uur, Garmisch-Partenkirchen 45 minuten, Füssen 45 minuten.
    Bezienswaardigheden: de kastelen van koning Lodewijk II zoals Neuschwanstein en Linderhof, veel kloosters en kerken: Ettal, Andechs, Wieskirche, Benediktbeuren enz.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Peißenberg

    WeatherAPI.com