Belvilla-

Kombination Bärenhütte Hirschblick 8 Erw 2 Kinder

Duitsland nedersaksen Altenau

  • 10
  • 5
Kombination Bärenhütte Hirschblick 8 Erw 2 Kinder

    Gezellige en comfortabel ingerichte XXL-vakantiewoning in een flatwoning op een helling aan de Glockenberg in Altenau. Uw vakantiehuis bestaat uit twee volledig ingerichte appartementen die alleen samen geboekt kunnen worden en daarom ideaal zijn voor (grote) families en vrienden. Terras en Wi-Fi maken de hele ervaring compleet. Geniet van het fantastische uitzicht dat uw vakantiehuis u biedt en laat u inspireren voor afwisselende tochten in het Harzgebergte. Na uw terugkeer is een bezoek aan de Kristalltherme Heißer Brocken een uitstekende manier om enkele ontspannende en herstellende uren door te brengen.

    Het luchtkuuroord Altenau is niet alleen een van de startpunten voor wandelingen op de Harzer Heksenweg, maar herbergt ook het grootste kruidenpark van Europa met een prachtige kruidengalerij. Ook een bezoek aan de eigen brouwerij van Altenau met rondleiding en proeverij mag u niet missen. Het is de enige overgebleven brouwerij in de Oberharz. Altenau ligt midden in de Oberharz, ongeveer tien kilometer van Clausthal-Zellerfeld en 15 kilometer van Goslar. In het oosten ligt de top van de Brocken op 12 kilometer afstand.

    Inbegrepen: verbruiksafhankelijke energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak en WLAN.

    Opmerking: De woning bestaat uit twee volledig gemeubileerde vakantiewoningen met aparte ingangen op dezelfde verdieping van het flatgebouw.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Altenau

    WeatherAPI.com