Zeer goedBelvilla8.3

Reeenheuvel

Duitsland nedersaksen Bad Pyrmont

  • 4
  • 2
Reeenheuvel

    Dit vrijstaande vakantiehuisje ligt net buiten Eichenborn, een klein dorpje in de buurt van Bad-Pyrmont. Het huisje ligt direct aan de rand van het beschermde natuurgebied het Weserbergland. Het heeft een grote schuifpui en is licht en gezellig ingericht. Er zit een kleine maar fijne keuken in met oven, magnetron elektrische kookplaat en een espressomachine.
    De bovenverdieping is te bereiken via een wat steile trap en beschikt over een kinderkamer met twee enkele bedden en een ouderslaapkamer met een twee persoons bed en een prachtig uitzicht over het Weserberglandschap. Een houtkachel in de woonkamer zorgt voor een knusse sfeer en dient ter verwarming van de woning. Er staat een kleine flatscreen waar enkel dvd’s op kan worden gekeken, er liggen dan ook een hele verzameling dvd’s voor jong en oud in de kast er onder. Uiteraard kunt u er ook uw AppleTV aan koppelen. Een groot, deels overdekt terras nodigt uit tot ontspannen. Achter het huis ligt bovendien een grote verzorgde tuin waarin het zomers ook goed vertoeven is. De woning heeft ook een elektrische verwarming in de badkamer en twee in de woning zelf. Indien u met twee families op vakantie wilt gaan maar liever niet in 1 huis wilt verblijven, hebben wij tevens nog een ander huisje te huur, genaamd ’t Zwijnenhofje. Dit huisje ligt op loopafstand en heeft plek voor vijf personen. (huiscode DE-31812-05)
    Als u rust en ontspanning zoekt ver weg van al het verkeer, dan bent u hier aan het goede adres! De centrale en rustige ligging van het huisje, direct aan de Duitse sprookjesroute en midden in het Weserbergland, is het ideale uitgangspunt voor vele uitstapjes. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan: het kuurpark van Bad Pyrmont met palmentuin (8 km), het slot Hämelschenburg (14 km), de rattenvangerstad Hameln (20 km), de abdij van Corvey in Höxter, de porseleinfabriek in Fürstenberg, de formatie zandstenen Externsteine in het Teutoburgerwoud.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bad Pyrmont

    WeatherAPI.com