AangenaamBelvilla6.5

Am Bergflüsschen

Duitsland nedersaksen Herzberg am Harz

  • 9
  • 5
Am Bergflüsschen

    Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen, ideaal voor meerdere gezinnen. Het ligt midden in het ski- en wandelparadijs Nationalpark Westharz in het kuuroord Lonau, direct aan een kabbelend beekje op 340m hoogte.

    Het plaatsje Lonau behoort tot de gemeente Herzberg am Harz, aan de zuidelijke rand van de Harz. De grootste bezienswaardigheid van de plaats is Schloss der Welfen. Er zijn weides en bos om in te spelen en te wandelen direct naast het huis. Populaire bezienswaardigheden zijn de werelderfgoedstad Gosslar en de Samsonhütte in Sankt Andreasberg. De skilift is op 12 km afstand.

    Het vakantiehuis met eigen ingang is tegen het huis van de eigenaar aangebouwd met een overdekt zitje direct aan het riviertje de Lonau. Rondom het huis is er parkeergelegenheid. Voor het gebruik van de sauna dient ter plaatse een afspraak gemaakt te worden. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 5 huisdieren toegestaan.

    Belangrijk: de getoonde prijs is voor maximaal 9 personen. Het huis biedt echter op verzoek en tegen een toeslag slaapgelegenheid voor in totaal 12 personen (3 personen met een toeslag van 20,00€ bzw. 15,00 Kinder). Bij interesse kunt u contact opnemen met ons callcenter.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Herzberg am Harz

    WeatherAPI.com