Zeer goedBelvilla8.8

Scout 48/60

Duitsland nedersaksen Hollern-Twielenfleth

  • 4
  • 2
Scout 48/60

    In het vakantiedorp "Altes Land" wordt jong en oud een perfecte vakantie aangeboden met een grote verscheidenheid aan vrijetijdsactiviteiten. Van begeleide fietstochten tot het vliegerfestival of een Karl May Day, alles is inbegrepen. Het vakantiedorp is gelegen in Hollern-Twielenfleth tussen Hamburg en Cuxhaven in de boomgaard aan de Beneden-Elbe. Het vakantiedorp met zijn 135 gezellige vakantiewoningen ligt direct aan de Elbedijk en wordt omgeven door duizenden fruitbomen van een oude Altländer fruitboerderij. Hollern-Twielenfleth ligt tussen Hamburg en Stade in het Oude Land, de zogenaamde boomgaard aan de Beneden-Elbe. Er zijn verschillende gastronomische aanbiedingen, een groot buitenzwembad, een twee kilometer lang zandstrand en de Elbedijk, die uitnodigt tot wandelen, skaten en fietsen over de hele lengte van de stad. De beide Hanzesteden Stade en Buxtehude zijn van hieruit niet alleen snel te bereiken, maar zijn met hun historische oude steden ook bijzonder de moeite waard.

    Details: Gastenkaart met aantrekkelijke kortingen 1 x per dag per persoon. P. gratis toegang tot het verwarmde buitenzwembad op zaterdag vertrekontbijt van 8.00 tot 10.00 uur in de periode van 03.07.-28.08.

    Activiteiten in de omgeving: In het vakantiedorp wordt een gevarieerd recreatieprogramma aangeboden voor de jonge gasten. Je zult je hier gegarandeerd niet vervelen. Evenementen (soms tegen betaling) zoals appel-, herfst-, pompoen- en vliegerfestivals worden georganiseerd, er worden interessante, begeleide fietstochten aangeboden of je kunt brood op een stokje proberen. Maar er is ook een jeugdclub met tafelvoetbal, darts en filmvertoningen voor jongeren. Op de midgetgolfbaan of op het multifunctionele sportveld voor voetbal, volleybal, swingo kegelen, voetbal biljart of boccia gaat het lekker. De biertuin en het restaurant bieden ontspanning. Ook worden hier afwisselende thema-avonden aangeboden. Een ander hoogtepunt van het vakantiedorp is de gastenkaart, waarmee u kortingen krijgt in verschillende pretparken en wildparken

    Mobiliteit: niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Hollern-Twielenfleth

    WeatherAPI.com