UitstekendBelvilla9

5 Personen-5 Personen

Duitsland saksen-anhalt Hasselfelde

  • 5
  • 2
5 Personen-5 Personen

    Het vakantiecomplex met zijn gezellige rijtjeshuizen verwelkomt u als een tweede thuis. Afhankelijk van het type bieden de huisjes een heerlijk toevluchtsoord voor vier of zes personen. Vooral gezinnen voelen zich hier thuis omdat de huizen in de directe omgeving van de unieke westelijke stad zijn gebouwd. Hier wacht je elke dag een nieuw avontuur - gegarandeerd. Na spannende dagen in de prachtige regio Hochharz keert u vol mooie indrukken terug naar uw vakantiehuis. Wil je niet verwend worden in een van de talrijke restaurants in Hasselfelde of de westelijke stad, maak dan gewoon iets lekkers voor jezelf klaar in de open keuken. Het centrum van Hasselfelde ligt op ongeveer twee kilometer afstand. Daar vindt u ook tal van winkels en restaurants buiten de westelijke stad. De Selketalbahn vertrekt vanaf het treinstation, behoort tot de Harz-smalspoorlijnen en neemt je mee door wat waarschijnlijk het meest romantische deel van het Harzgebergte is: de spoorlijn slingert zich een weg door het oorspronkelijke landschap in strakke bochten, waarvan sommige avontuurlijk. Een tocht door het Selketal geldt nog steeds als een geheime tip voor natuur- en romantiekliefhebbers.

    Details: op verbruik gebaseerde energiekosten, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi Kortingen bij toegang tot de westelijke stad Pullmann City

    Activiteiten in de omgeving: De westelijke stad in het Harzgebergte (geopend van 24.03.-29.10.) ligt direct naast uw vakantiepark en nodigt u uit met een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten op leuke dagen. Naast een dierenverblijf en avontuurlijke speelplekken voor kinderen, is er een elk uur wisselend showprogramma en elke dag livemuziek. Maar je wordt ook uitgenodigd om zelf actief te zijn. Dus wat dacht je van een ritje door de westelijke stad? Of test je vaardigheden met een pijl en boog. Echte goudkoortssfeer komt naar boven op het goudzoekerskamp, leuk voor het hele gezin. Op de 200.000 vierkante meter grote oppervlakte beleef je het dagelijkse leven van cowboys en indianen van dichtbij. Het luchtkuuroord Hasselfelde midden in de Hoge Harz nodigt natuurlijk ook uit om te gaan wandelen, maar ook om een tochtje te maken met de Selketalbahn, die een eigen station in de stad heeft en behoort tot de vervoersvereniging Harzer Schmalspurbahnen. Er zijn ook tal van musea en toonmijnen in de dorpen en steden van de regio, wat een culturele afwisseling voor uw vakantie garandeert.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Hasselfelde

    WeatherAPI.com