Zeer goedBelvilla8

Ferienwohnung 72 Qm

Duitsland saksen Malschwitz

  • 4
  • 2
Ferienwohnung 72 Qm

    Zeer mooi gerenoveerd en smaakvol ingericht: Ruim appartement op een heerlijk rustige en zonnige locatie aan de Spreeaue tussen Bautzen en Malschwitz in de wijk Doberschötz. Het appartement maakt deel uit van een 3-zijdige binnenplaats en heeft een aparte ingang. Om te ontspannen na een drukke dag vakantie, zijn een sauna en een open haard beschikbaar in uw appartement. Het rustige dorpje Doberschötz ligt recht tegenover de ingang van het UNESCO-biosfeerreservaat Oberlausitzer Heide en vijverlandschap en behoort tot de gemeente Malschwitz ten noorden van de Bautzen-dam. Malschwitz maakt deel uit van het officiële Sorbische nederzettingsgebied. Het landschap wordt hier gevormd door de rivieren de Spree, Kleine Spree, Kotitzer Wasser en Lübauer Wasser. In Bautzen, op 3 kilometer afstand, vind je romantische middeleeuwse straatjes met veel bezienswaardigheden en een groot aanbod aan cafés, gezellige pubs en restaurants. Kleine winkeltjes en een leuke wekelijkse markt in de oude stad (dinsdag en zaterdag) nodigen uit tot flaneren.

    Details: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi 1 fles wijn bij aankomst 1 mand brandhout bij aankomst

    Activiteiten in de buurt: Er zijn prachtige wandel- en wandelroutes door de prachtige natuur rondom Bautzen. Bekend onder wandelaars is de via regia, de oudste landverbinding tussen Oost- en West-Europa. Hij rijdt direct voorbij Bautzen. Toeristen die geïnteresseerd zijn in cultuur mogen een rondleiding door de stad of een stadstour in Bautzen niet missen.

    Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Malschwitz

    WeatherAPI.com