Belvilla-

Ferienwohnung Apelt

Duitsland thuringen Waltershausen

  • 4
  • 1
Ferienwohnung Apelt

    Verblijf in dit leuke appartement in Duitsland dat is voorzien van een omgeving met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het is een ideale keuze voor vakanties met je partner of gezin.

    Winterstein ligt midden in het Thüringer Woud, op 5 km rijden van de Thüringer Rennsteig waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Winterstein heeft een klein buitenzwembad in de zomer, een mooie ruïne en wandelpaden direct voor de deur. Bezoek de zomerrodelbaan in Inselberg of geniet van de sneeuw op de langlaufloipes of de bescheiden skipiste 8 km verderop. De naburige stad Bad Tabarz biedt winkels, leuke restaurants en een stadspark en er is een boslijn die de steden Friedrichroda, Waltershausen, Schnepfenthal en Gotha met elkaar verbindt. Een ander hoogtepunt is de Marienglashöhle grot. De Wartburgstad Eisenach (20 km) en musea zoals het Bachhuis, het Lutherhuis en de Wartburg (Werelderfgoed) zijn een bezoek meer dan waard.

    De woning is voorzien van parkeergelegenheid voor de auto en een comfortabele inrichting. De woonkamer is uitgerust met een slaapbank voor 2, een tv en een zithoek en de badkamer beschikt over een douche, een wasbak en een toilet.

    De huiseigenaren voorzien je tijdens je verblijf graag van meer informatie over de omgeving.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Waltershausen

    WeatherAPI.com