UitstekendBelvilla9.2

Alpchalets Portes Du Soleil 10

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Abondance

  • 10
  • 4
Alpchalets Portes Du Soleil 10

    Residentie AlpChalets Portes du Soleil biedt luxe appartementen en penthouses, en ligt aan de rand van La Chapelle d’Abondance (1,3 km.). De mooie grote chalets waarin de appartementen en penthouses zijn gelegen, zijn in lokale stijl (veel hout en natuursteen) gebouwd. De eerste skilift vindt u al op slechts 1,5 km.

    De residentie beschikt over een (meertalige) receptie, een mooie ontspanningsruimte met verwarmd zwembad, verwarmd bubbelbad, sauna, fitness, skiopbergruimte met schoenenwarmers, liften, parkeergarage met gereserveerde plaatsen en was- en droogmachines.

    Les Portes du Soleil behoort in de winter tot één van de grootste en zonnigste skigebieden ter wereld. Met ruim 650 km. aan uiteenlopende pistes verdeeld over 12 skigebieden in zowel Frankrijk als Zwitserland kunt u elke dag een andere route skiën of snowboarden. Op 1,5 km. van AlpChalets Portes du Soleil vindt u het skigebied van La Chapelle d'Abondance. Dit skigebied is ideaal voor beginners en families en staat in directe verbinding met het enorme skigebied van Les Portes du Soleil. Op een steenworp afstand van La Chapelle, liggen aan de Franse kant tal van mooie oude skidorpjes zoals Châtel (12 km.), Les Gets (32 km.), Morzine (27 km.) en het futuristische Avoriaz (39 km.). Aan de Zwitserse kant: Champéry (30 km.) en Morgins (20 km.). Elk Alpendorp heeft zijn eigen karakter. Dankzij de sneeuwzekerheid van Les Portes du Soleil, zijn ski- en snowboardplezier gegarandeerd van beginner tot ervaren wintersporter. U kunt prachtige winterwandelingen maken door de vallei van de Haute Savoie of ronddwalen door de authentieke dorpjes in de omgeving van La Chapelle d'Abondance. Het nabijgelegen Châtel biedt een levendige après-ski.

    Ook in de zomer is er genoeg te beleven in dit mooie gebied. Fiets met de mountainbike door de bergen of maak een mooie tocht te paard of te voet. De echte waaghalzen kunnen een middagje gaan raften over wilde wateren. Liefhebbers van de Franse keuken kunnen bovendien hun hart ophalen in Les Portes du Soleil; de bekende Abondance kaas komt hier vandaan. Op slechts een half uur ten noorden van de residentie ligt het meer met het meeste water van Midden-Europa: het meer van Genève. De groene sparren en vrolijke alpenkoeien, die u onderweg naar het meer hoogstwaarschijnlijk tegenkomt, zorgen beslist voor wat mooie fotomomenten.

    Residentie AlpChalets Portes du Soleil, een topbestemming voor mensen die van luxe houden en willen genieten van al het moois wat Les Portes du Soleil zowel in de winter als zomer te bieden heeft.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Abondance

    WeatherAPI.com