Apartment- Electra

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Avoriaz
vanaf 1369


Omschrijving

Deze nieuwe residence ligt in de wijk 'Les Crozats'. Geniet van appartementen met felle kleuren en veel opbergruimte. De residence is met roltrappen rechtstreeks verbonden aan het centrum van het oord.

Appartement 1/2 slaapkamers voor 6/7 personen Superior
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 slaaphoek, 1 kitchenette, 1 badkamer en 1 toilet. Beschrijving van de woonkamer: 2 ligbedden, waarvan een met een uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen) en 1 slaaphoek met stapelbed. Slaapkamers omschrijving: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche, 1 bad en 1 toilet. Anderen beschrijving: Deze accommodatie biedt meer ruimte en de meest spectaculaire uitzichten.

Prijs inclusief

Inbegrepen: Accommodatie - Bedlinnen - Handdoekenpakket - Huishoudlinnen (badmat en theedoek) - Onderhoudskit - Eindschoonmaak (met uitzondering van de keukenhoek en de afwas) - Wifi basistoegang (tot 5 apparaten om te browsen, e-mails te lezen en zoekopdrachten uit te voeren) - Belastingen en kosten (uitgezonderd verblijfsbelasting en administratiekosten).

Transport-service bij aankomst en vertrek - vanaf de voet van het plateau van het oord ("Le Plateau" en de cabinelift "Les Prodains") tot aan de residence (inclusief bagage)
ACTIVITEITEN voor kinderen "na het skiën" (voor kinderen van 6 tot 12 jaar - 3 dagen per week van 16.30 tot ongeveer 19.30 uur tijdens de schoolvakanties).

Prijs exclusief

Verblijfsbelasting - De optionele verzekeringen, zoals bepaald in de bijzondere verkoopvoorwaarde.

Openingstijden receptie

Zondag tot vrijdag van 8.00 tot 12.00 u. en van 17.00 tot 19.00 u.
Op zaterdag doorlopend van 07.00 tot 20.00 u.

Opmerking: onder voorbehoud van wijzigingen, verzoeken wij u contact op te nemen met de residentie vóór uw aankomst.


close