Résidence La Clé Des Cimes 4

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Beaufort
vanaf966


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence La Clé des Cimes bestaat uit enkele verbonden grote, nieuwe chalets, mooi gelegen in het charmante en authentieke bergdorp Arêches-Beaufort. Het ligt centraal in het prachtige gebied Beaufortain (bekend van de heerlijke kaas Beaufort). De grotere stad Albertville ligt op ca. 25 km.
De résidence is gebouwd op een heuvel op ca. 300m van de eerste (stoeltjes-)lift ‘Le Grand Mont’. Op loopafstand zijn winkels, bars, restaurants, Skisetwinkel en de VVV. In de uiterst verzorgde Spa zijn het overdekte zwembad (gratis entrée), de sauna , stoombad, jacuzzi en fitnessruimte ondergebracht (1 tot 3 x gratis entree; afhankelijke van het type appartement). Verder zijn er een mooie receptie (broodjesservice), sfeervolle lounge met open haard, liften, parkeergarage, bagageruimte en skiopbergruimte.

Résidence La Clé des Cimes is in lokale traditionele stijl met veel hout en natuursteen gebouwd en heeft daardoor een warme uitstraling. Een zeer comfortabel vakantieadres temidden van een (Internationaal) vrij onbekend maar zeer sfeervol en prettig skigebied. Arêches-Beaufort ligt op een hoogte van 1000m en biedt een bescheiden (ruim 55 km), maar zeer divers en intiem skidomein. Het staat bekend als een sneeuwzeker skigebied dat van 1080 tot 2300 m reikt. De prachtige pistes slingeren zich langs de bossen en de vele traditionele, eeuwenoude houten chalets; echt een plaatje!
Vooral families en vriendengroepen komen hier aan hun trekken; je bent altijd bij elkaar in de buurt.

Gelegen in het hart van de Savoie-Mont Blanc in het gebergte Le Beaufortain en op 750 tot 2.700 m hoogte, biedt het bergdorp Arêches-Beaufort u ook een fantastische plek voor een buitengewone zomervakantie. Vooral actieve families kunnen hier volop genieten. Wandelen in dit fantastische gebied is verrassend; de natuur toont hier vele gezichten. Arêches-Beaufort is dé plek voor mountainbikers: meer dan 20 parkoersen van 3 tot 27 km speciaal voor sporters en beginnelingen door weiden en door dennenbossen, over flauwe en steile hellingen.
Twee mechanische skiliften zijn in de zomer twee dagen per week geopend om kijkers, wandelaars en mountainbikers naar de hogere alpenweiden te brengen. Het bezoeken van een Beaufort kaasboerderij mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het verblijf hier.


close