Charmant vakantiechalet in de Alpen, dicht bij Paradiski

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Champagny-En-Vanoise
vanaf508


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit prachtige appartement heeft een prachtig panoramisch uitzicht! 'S Avonds kunt u ontspannen bij het vuur, een boek in de hand of in de sauna.

De sfeer is gezellig en warm Champagny en Vanoise ligt op 1.250 m hoogte in het hart van de bergen en aan de rand van het Nationaal Park van Vanoise.

In het centrum van Champagny en Vanoise komt u uw boodschappen doen , herstellen, een film kijken in de bioscoop, zwemmen in het zwembad enz. En op slechts 250 m van het chalet brengt de gondel Champagny u naar het beroemde skigebied Paradiski, waar niet minder dan 425 km pistes op u wachten! dus u heeft uw auto niet nodig tenzij u het nabijgelegen skigebied van de Drie Valleien op ongeveer 15 minuten rijden van Champagny en Vanoise wilt ontdekken.

U kunt in de zomer vele sportactiviteiten in Champagny en Vanoise beoefenen, waaronder de fietsen, mountainbiken, klimmen, zwemmen, tennis, golf, paardrijden of vissen. In de zomer zullen uw kinderen volop genieten van een bezoek aan de avonturenbaan en het zwembad Het hoogtepunt van uw vakantie zal het Vanoise National Park zijn met bijna 500 km bewegwijzerde wandelpaden. Verschillende wandelingen met alpiene flora en fauna worden voorgesteld.


close