Belvilla-

Gîte Dans Un Château Historique

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Château-sur-Allier

  • 4
  • 2
Gîte Dans Un Château Historique

    Breng uw vakantie door in dit huisje gelegen in het hart van een historisch monument uit de Bourbonnais. Wanneer u het veld betreedt, neemt u het pad dat naar de binnenplaats van het kasteel leidt. Uw self-catering huisje van 115m2 gelegen aan de zijkant heeft een eigen terras aan de achterkant. Het ingerichte huis heeft twee slaapkamers, een badkamer, een eetkamer, met bar en open keuken uitgerust, evenals een keuken.
    Het huisje heeft geen verwarming.

    Het landgoed strekt zich uit over 8 hectare bos, tuinen en een rivier loopt naar beneden. U kunt zelfs een picknick aan de rand van het water houden! De eigenaar van het kasteel herbergt ook bed & breakfast direct bij het kasteel. U kunt ook het monument bezoeken (entree = 6 euro). In de nabije omgeving ligt een strand aan de rand van de rivier op 2 km waar u kunt kanoën of gewoon kunt zwemmen in een natuurlijke omgeving.

    Het middeleeuwse dorp Apremont is een leuk bezoek om te doen tijdens je verblijf als je van oude stenen houdt. Bourges en zijn prachtige kathedraal liggen op 50 minuten rijden. Het bos van Tronçais voor mooie wandelingen is 15min. Een natuurverblijf wacht op u in deze plaats doordrenkt van geschiedenis!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Château-sur-Allier

    WeatherAPI.com