Châteauneuf Isère Domaine du Lac S2 twin

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Chateauneuf Sur Isere
vanaf281


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Tussen Vercors en de Ardèche zal de regio Valence haar glorieuze verleden onthullen in een wonderbaarlijke omgeving en u zijn hoofdstad laten ontdekken, gelegen aan de oevers van de Rhône en de authenticiteit van een historische stad in het zuiden weerspiegelen. Een zonnige, dynamische en gastvrije stad in de Drôme Provençale die u zal verleiden met zijn kleurrijke markten, tuinen en de vitaliteit van zijn wijken en voetgangersstraten. U zult onder andere het holbewonersgehucht, het religieuze erfgoed en de diversiteit aan flora en fauna kunnen waarderen.

DE WOONPLAATS
De residentie Le Domaine du Lac verwelkomt u in een park van 4 hectare. U zult genieten van een uitzonderlijke locatie op slechts een paar kilometer van Valencia. Het Domaine du Lac is georganiseerd als een klein dorp dat typerend is voor de regio. Een echte bubbel van zuurstof en rust wacht op u: comfortabele kamers, entertainment speciaal ontworpen voor uw kinderen, een groot buitenwatergebied en een wellnessruimte met een verwarmd binnenzwembad gewijd aan de ontspanning van lichaam en geest.

De + van de woning
Toegang tot het buitenzwembad van 475 m² met peuterbad (eind april tot september afhankelijk van de weersomstandigheden). Verplicht badpak: badpak of zwembroek (geen shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.
Wellnessruimte: verwarmd binnenbad, stoombad, sauna, geïntegreerde jacuzzi, whirlpool.

Wij willen u er op informeren dat het overdekte zwembad van de residentie Le Domaine du Lac van 5/11 tot het begin van het zomerseizoen 06/04/19 gesloten zal zijn.

Beschrijving van accommodaties

In alle accommodaties:
Kitchenette met koelkast, magnetron, keramische kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser (behalve voor studio's).
TV.
Badkamer met douche en apart toilet.
Terras.

Studio voor 2 personen met airconditioning (ST2T) - 34 m²: een woonkamer met 2 bedden van 90 cm. 5 studio's zijn geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.
2-kamer, met airconditioning, 4-kamer huis (M4) - 42 m²: een woonkamer met een slaapbank van 140 cm en een slaapkamer met een bed van 160 cm.
3-kamer, met airconditioning, 3-kamer huis (M6) - 56 m²: woonkamer met een slaapbank van 140 cm, slaapkamer met 1 bed van 160 cm en een tweede slaapkamer met 1 bed van 160 cm of 2 bedden van 90 cm .

Bruikbare informatie

Openingstijden van de receptie (onder voorbehoud van wijzigingen): in mei: elke dag van 8 tot 11 uur en van 16 tot 20 uur.
Van juni tot augustus: elke dag van 8 tot 12 uur en van 16 tot 20 uur.
Voor de andere periodes: van 8u tot 11u en van 17u tot 20u. Gesloten op woensdag en zondag. Als gevolg hiervan zal er tegenwoordig geen ontbijtservice zijn en is het overdekte zwembad ook op deze data gesloten.
Aankomst vanaf 17u. Vertrek tot 10 uur.
Voor aankomsten buiten deze uren en openingstijden van de receptie: neem van tevoren contact op met de receptie om 04.75.48.46.02.

Toegang tot het buitenzwembad van 475 m² met peuterbad (eind april tot september afhankelijk van de weersomstandigheden). Verplicht badpak: badpak of zwembroek (verboden shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.

VOORDELEN
Opgemaakte bedden bij aankomst - 10 Euro / bed.
Dagelijkse schoonmaak van het hotel (exclusief kitchenette en afwas) - Van 80 Euro tot 160 Euro afhankelijk van het type accommodatie.
Huishouding midweek (exclusief kitchenette en afwas) - Van 40 Euro tot 80 Euro afhankelijk van het type accommodatie.
Wasserij - Tarieven ter plaatse.
Babypakket - in bruikleen, op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid.
WIFI - Gratis bij de receptie en in low-speed woningen (e-mail, surfen op het internet). Premium Wifi (breedband): 3 Euro / dag - 5 Euro / 2 dagen - 15 Euro / week (meerdere gelijktijdige verbindingen met een enkele code).
Bakkerij - ochtendlevering van vers brood en gebak bij de receptie.
Bestel de dag ervoor en betaling ter plaatse.
Verzorging en massages met onze partner "Nature d'Eaux" (300 meter van de residentie) - Tarieven tussen 50 Euro en 75 Euro. Reserveren ter plaatse, op basis van beschikbaarheid.
Barbecue verhuur (reservering bij de residentie afhankelijk van beschikbaarheid) - 5 Euro / dag.
Vroeg inchecken: accommodatie beschikbaar vanaf 11:00 uur in plaats van 17 uur (afhankelijk van beschikbaarheid): 75 euro per accommodatie.
Borg - 300 Euro per accommodatie.
Toeristenbelasting (onder voorbehoud van wijzigingen) - 0.90 Euro / dag / persoon vanaf 18 jaar oud.


close