Les Hauts De Comborcière 1

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Fontcouverte-La Toussuire
vanaf700


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Les Hauts de Comborcière ligt mooi en gunstig aan de piste op een zonnig plateau in La Toussuire; je kunt hier skiën vanaf en tot aan de accommodatie. Ontspannen doe je in het overdekte zwembad, het bubbelbad, de sauna of het stoombad. Verder is er een ruime, mooie receptie/lounge met open haard en biljart, liften, wasserette, bagage- en skiopbergruimte en overdekte parkeerplaats (tegen betaling). In het gebouw zijn ook een sfeervol restaurant en sportwinkel gevestigd. Het centrum van het gezellige skiresort en de lokale voorzieningen bevinden zich op slechts 100 meter afstand.

De appartementen liggen centraal en gunstig aan de piste in het familievriendelijke wintersportplaatsje La Toussuire. Het maakt deel uit van het uitnodigende skidomein van Les Sybelles; hier komt iedereen aan zijn trekken; van beginners tot gevorderden.
La Toussuire ligt ongeveer 3 km van het bekendere Le Corbier en is gemakkelijk op de ski's te bereiken. La Toussuire oogt gezelliger, heeft de bebouwing lager gehouden en is tevens wat ruimer opgezet dan Le Corbier. Behalve wat lage flats bestaat het dorp verder voornamelijk uit chalets. Alle accommodaties die zich hier bevinden liggen bijna direct aan de piste. Het centrum van het dorp bestaat uit een hoofdstraat waar de meeste winkels, de bioscoop en verschillende bars en restaurants zich bevinden.
Ook in de zomer zijn de sportieve mogelijkheden hier onuitputtelijk; lekker ontspannen bij het zwembad kan natuurlijk ook.


close