UitstekendBelvilla10

Le Birdie 4

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Giez

  • 2
  • 1
Le Birdie 4

    Résidence Le Birdie ligt rustig in het groen, nabij het dorpje Giez en de gelijknamige golfbaan (27 holes). Er is een receptie, een verwarmd openluchtzwembad (geopend vanaf half juni; afhankelijk van het weer) met zonneterras met ligbedden en een overdekt zwembad. Het domein biedt verder een sauna (tegen betaling), tennis- en jeu-de-boules-baan, biljart, ping-pong, flipperkast, speeltuintje en centrale parkeerplaatsen.

    Giez is een Middeleeuws dorpje in het mooi departement Haute-Savoie. Résidence Le Birdie ligt landelijk en op ca. 5 minuten rijden van het prachtige Meer van Annecy; er is daar ook een strandje. Het pittoreske stadje Annecy ligt op ca. 25 km en een bezichtiging is een absolute must. In deze prachtige bergachtige omgeving zijn natuurlijk vooral sportieve families aan het juiste adres. O.a. bergwandelen, mountainbiken en vele watersporten behoren hier tot de mogelijkeden.
    De kronkelende Col d’Aravis en de dorpjes La Clusaz en Le Grand Bornand vormen ook een avontuurlijke autodagtocht. In de wintermaanden kunt u er natuurlijk prima wintersporten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Giez

    WeatherAPI.com