Belvilla-

Résidence Les Chalets Des Cimes 4

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Hauteluce

  • 8
  • 3
Résidence Les Chalets Des Cimes 4

    Résidence Les Chalets des Cimes bestaat uit zes verbonden grote, nieuwe chalets, mooi gelegen in het uitgestrekte en authentieke bergdorp Les Saisies. Het ligt direct aan de (blauwe) piste die toegang geeft tot het familievriendelijke skidomein Espacce Diamant. De résidence is gebouwd op een heuvel, op ca. 300m van de skischool. Op loopafstand zijn winkels, bars, restaurants, Skisetwinkel en de VVV. In de uiterst verzorgde Spa zijn het overdekte zwembad (gratis entrée), de sauna , stoombad, jacuzzi en fitnessruimte ondergebracht (1 tot 3 x gratis entree; afhankelijke van het type appartement). Verder zijn er een mooie receptie (broodjesservice), een stijlvolle lounge met open haard, liften, parkeergarage, bagageruimte en skiopbergruimte.

    Résidence Les Chalets des Cimes is in moderne stijl met veel hout gebouwd en heeft daardoor een warme uitstraling. Een zeer comfortabel vakantieadres te midden van een wat minder bekend, maar zeer sfeervol en prettig ski- en vooral langlaufgebied.
    Les Saisies is de laatste jaren steeds populairder geworden door de investering in moderne voorzieningen. Het staat bekend om de grote sneeuwzekerheid en het uitgestrekte langlaufaanbod. Het sfeervolle dorp bestaat grotendeels uit houten chalets en pittoreske huisjes. De nieuwbouw is geheel in de traditionele stijl van de bestaande accommodaties gebouwd. In 1992 werden hier de onderdelen langlaufen en biatlon van de Olympische Spelen van Albertville gehouden.
    Door de bosrijke omgeving liggen ruim 80 kilometer aan loipes verspreid die gedurende het hele seizoen uitstekend worden onderhouden. Les Saisies is een familievriendelijke wintersportbestemming aangezien het skigebied niet te groot is en er diverse skischolen zijn. Een kinderland waar de allerkleinsten kunnen spelen en hun eerste meters op de ski’s kunnen maken mag ook niet ontbreken. Het uitzicht op de imposante Mont Blanc geeft Les Saisies nog net dat beetje extra glans.
    Het station biedt een zeer uitgebreide keuze aan zomeractiviteiten, van parapente tot mountainbiken, van paardrijden tot wandelen, maar ook de 'Mountain Twister' en de grote traditionele feesten in Les Saisies of Hauteluce.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Hauteluce

    WeatherAPI.com