Nuance De Blanc

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Huez
vanaf2260


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Chalet Nuance de Blanc ligt in het hartje van Huez Village 1500, aan de voet van de blauwe piste en de Télecabine de Huez die aansluiting geeft met het skimekka L’Alpe d’Huez 1850. Diverse winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand; de auto kan hier rustig blijven staan. Het chalet beschikt verder over enkele privé-parkeerplaatsen en skikasten met skischoenwarmers.

Chalet Nuance de Blanc is in traditionele stijl met veel hout en natuursteen gebouwd en heeft daardoor een warme uitstraling. De inrichting is comfortabel en eigentijds; een uitstekend vakantieadres voor een ontspannen wintersportvakantie.
Het diverse skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine behoort tot één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Door de ca. 240 km aan pistes vindt ieder niveau skiër of snowboarder een piste die voor hem of haar geschikt is. De naam ‘Alpe d’Huez Grand Domaine’ vervangt de vroegere naam ‘Les Grandes Rousses’.

Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn o.a. vele wandel- en fietsroutes. De Alpe d’Huez is vooral bekend vanwege de mooie gevechten die hier tijdens de Tour de France plaatsvinden. Geniet in de warme Alpenzon van prachtige vergezichten op diverse terrasjes

Chalet Nuance de Blanc is een nieuw en comfortabel geschakeld chalet, gelegen in hartje Huez Village 1500. Het geheel is met veel hout, natuursteen en goede materialen in lokale stijl gebouwd en ademt klasse uit. Het chalet van ca. 230 m2, beschikt over een terras met jacuzzi en mooi uitzicht over de omringende bergen. Er zijn vijf 2-persoonsslaapkamers.

Chalet Nuance de Blanc is geschakeld met Chalet Nuance de Bleu (voor 10-personen; FR-38750-31) en Chalet Nuance de Gris (voor 8 personen; FR-38750-23) en kan ook voor grotere groepen samen worden gereserveerd.


close